A reggeli rutin újdonsült tagjai

május 24, 2016


Jó néhány új termék tesztelésére került sor április-május hónapban, a minden nap használt sminktermékek köre is bővült:  új alapozót, bb krémet, rúzsokat és spirálokat is bőszen tesztelek mostanában. Ezekből hoztam egy csokorral. 




Nivea 5in1 bőrszépítő színezett hidratáló 

a Garnier Pure Active bb  utánpótlásaként szereztem be még április elején, azóta barátkozom vele.  A márka egyéb termékeivel  nem igazán vannak tapasztalataim, nem is tudom miért a Nivea színezett hidratálóra esett a választásom.  Nem rossz, a Pure Active hidratálóhoz képest mindenképp  pedig amíg használatban volt azt is jónak éreztem. Ami furcsa, hogy ennek nagyon gazdag, enyhén zsíros textúrája van. Rögtön felkenés után érzem nehéznek  de eldolgozás után már nem. A világos árnylat is meglehetősen sötét ennek ellenére jól illeszkedik a bőrömhöz, nem emeli ki a száraz foltokat, sőt hidratáltnak is érzem tőle az arcom amit egyetlen bb krémtől se kaptam korábban.  Ásványi anyagokban, B5 vitaminban gazdag formula, két árnyalatban, SPF 10 fényvédelemmel. Sűrű állagú nagyon nehezen eldolgozható, ecsettel szinte lehetetlen csíkmentesen felhordani. Pirosság eltüntetésére/halványítására egyáltalán nem vált be de hidratált ezért egy erős közepest megszavazok neki.

Maybelline Color Drama szájkontúrceruza

A 150 Fuchsia desire  árnyalatban van meg, talán a leghivalkodóbb színt sikerült beszerezni a kínálatból. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet: az üzletben próbálgatva valahogy sokkal krémesebbnek, könnyebben kezelhetőbbnek tűnt. Őszintén szólva ritkán van kedvem hozzá, de ez abszolút az én hibám hiszen egy szájkontúrceruza nem is lehet túl krémes. Viszont én nagyon ritkán kontúrozom az ajkaimat, ezért valószínűleg elajándékozásra kerül. Ajakszínezőként használtam párszor de borzasztóan szárított még Carmex alatt is.



Lovely Curling Pump up szempillaspirál

Ez is egy régóta vágyott darab volt de valahogy mindig úgy alakult hogy volt itthon utánpótlás - a legutóbbi három szempillaspirálom magazinhoz járt, ajándékba kaptam vagy törzsvásárlói ajándék volt - így nem volt különösebben létszükséglet. Nemrég viszont úgy alakult hogy kifogytam a felhalmozott spirálokból így azonnal rohantam az üzletbe érte. A hírek igazak, ez a spirál árához képest látványos pillákat varázsol. Két aprócska negatívumot azért megemlítenék: nagyon sok terméket vesz fel a kefe aminek a fele rendszerint a szemhéjamon landol és kicsit darabos is. Tartós, nagyon is. Az én pilláimat inkább sűrűbbnek látom és talán hosszabbnak is tőle.



L'oreal True Match alapozó  

Nagyon régóta vágyott alapozó volt számomra, de kuponos napokon mindig valami mást választottam helyette, a teljes árát pedig soknak éreztem és érzem most is.  Nekem a rose beige árnyalatban van meg ami totálisan megfelel a bőrszínemnek bár az üzletben próbálgatva hihetetlennek tűnt hogy nem a legvilágosabb árnyalatra van szükségem. Mind az állaga, mind az árnyalat és a kezelhetősége is ideális de tényleg a tökéletes tulajdonságokkal felruházott alapozó mégsem vagyok vele maradéktalanul elégedett. Még nem vagyok benne 100%-ig biztos, de gyanús hogy ettől jelentek meg a homlokom apró pöttyök. Legalább is azóta keserítik az életemet ezek a fránya pattik, hogy az előbbi Nivea bb helyett ezt kezdtem el használni reggelente. A bb-nél hígabb állagú de sokkal kényelmesebben felhordható termék. Könnyed textúra, közepesen erős fedés,  SPF 17-tel.  Azért még reménykedem, hogy nem ettől pattogtam ki.





You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A Nivea bb-t nyáron nagyon szeretem. Akkor jó nekem a legvilágosabb árnyalat, ősztől már túl sötét sajnos. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon sötét a tubusban a világos árnyalat is, de szerencsére illeszkedik a bőrhöz. Legalább is rajtam sosem nem tűnik sötétnek.

      Törlés

Facebook