Astor Eyeartist paletta

június 25, 2016


Még mindig keresem a tökéletes szemhéjpúder palettát. A palettát amiben főként a természetes/ barnás árnyalatok dominálnak többnyire matt, satírozásra alkalmas színekben de mégis van benne valami plusz, valami izgalom, egy kis borzongás. Tudjátok?! A mai főszereplőt is ennek reményében vásároltam egy hónappal ezelőtt. Ennek a palettának van ugyan egy barnás tónusokból álló testvére én mégis inkább e mellett voksoltam: izgalmasabbnak tűnt a bordó és kék tónusokkal megspékelt összeállítás.  Az Astor Eyeartist Luxury szemhéjpúder paletta kerül porondra méghozzá a 200  Style is Eternal árnyalat.











































A csomagolás  masszívnak tűnik még ha a fedél könnyű plasztik is. Jól záródik ezért szerintem bírná a strapát a táskámban is. Amitől viszont abszolút olcsó hatást kelt azok a feliratok  a tok elején:  két mozdulat és már volt nincs felirat. A paletta 2 natúr és  2 élénk selymesen matt árnyalatból illetve egy krémes bázisból valamint egy csillámos highlighterből áll és egy kétvégű ecsetből. Az ecsetet egyáltalán nem próbáltam de a satírozó nem tűnik használhatatlannak.  A termék maga 5,6 g ami a NYC négyes szemhéjpúder palettámhoz képest (3,6g) vagy a 12 színű Lovely Nude palettához képest viszonyítva korrekt mennyiség szerintem. A paletta hátoldalán egy rövid leírás és útmutató található a paletta tökéletes kihasználásához: 
  1. ELŐKÉSZÍTÉS: vidd fel a primert a szemhéjadra.
  2. EMELD KI A SZEMED : a legvilágosabb színt vidd fel az egész szemhéjra, magasan, egészen a szemöldökig
  3. ADJ FORMÁT: a középső árnyalatot finoman vidd fel a mozgó szemhéjra, ezzel mélységet adsz tekintetednek
  4. HANGSÚLYOZÁS: az egyik sötét árnyalattal húzd ki a szemhéjredőt, a festéket kend egészen a szemek külső sarkáig, így elérheted az áhított mandulaformát
  5. RAGYOGÁS: a csillámló highlightert vidd fel a szemöldök alá, finoman dolgozd el. Ha tündöklő esti sminkre vágysz, vidd fel a krémet az egész szemhéjra.

színminta az első használat előtt

A színek a palettában élénknek is pigmentáltnak tűntek, de a színmintákat látva ez azért koránt sincs így a valóságban. Az első színmintán éppen hogy beleérintve az ujjaimat húztam egy-egy vonalat, a másodikon is alap nélkül láthatjátok néhány használattal később. Látványos a különbség a két swatch között és hogy őszinte legyek nem tudom mire vélni a különbséget. Arra tudok csak gondolni, hogy az első kép a még érintetlen színeken végig húzva készült, az alsó kép pedig több héttel az első használat után. Ettől független pigmentáltabb színekben reménykedtem, gyakorlatilag a négy színből csak a bordó annyira telt és intenzív a szemhéjamon is mint itt a swatch-on.  A világosabb natúr színt satírozásra, a sötétebbet teljes szemhéjamon használom.  
Fontos megemlítenem, hogy nem használom a krémes bázist meglehet hogy azzal intenzívebbek lennének a színek,  talán.  A matt színekkel könnyű dolgozni és egyáltalán nem porolnak. A csillámokkal teli kiemelő szín viszont elég macerás. Két próbálkozás után fel is adtam: csomósodik és lehetetlen egyenletesen felvinni.

színminta a többszöri használat után


Gondolom nem árulok el nagy titkot ha azt mondom ez bizony nem lesz a kedvenc palettám, már csak azért sem mert a hat színből javarészt csak a hármat használgatok. Pedig az ötlet, hogy egy  legyen egy krémes alap amiben jól tapadnak a palettában található élénkebb és naturális színek plusz még egy kiemelő szín is  nagyon jó elgondolás lenne. A külcsín is hagy némi kívánni valót maga után az érintésre szinte azonnal eltűnő feliratokkal.  A teljes árát aligha adnám érte, kuponnal féláron  jutottam hozzá  a dm-ben ahol akkor 3390,- Ft-ért volt kapható.

Lelőhely: Dm, Rossmann, Müller
Teljes ára: kb. 3300,-Ft

Mi a véleményetek erről a palettáról?
Próbáltátok?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook