Első benyomás│ Freedom Makeup Pro ajakrúzs

június 04, 2016




 

A Pepco üzletlánc bevonulásának egyik előnye, hogy  immár könnyen elérhetővé váltak a Freedom dekorkozmetikai termékek.  Az alacsony árkategóriájú  de professzionális minőséget ígérő londoni márka kínálatában lakkok, szemhéjpúderek, rúzsok és szempillaspirálok is kaphatóak az említett üzletláncnál. Ezenkívül online még több Freedom kozmetikumot szerezhetünk be például a Pink Panda webáruházból.  A legutóbbi Pepco-s körutamon be is szereztem tőlük egy korall árnyalatú ajakrúzst.




    
Érdeklődésemet leginkább a rúzsok keltették fel, közülük is a Juicy lips nevet viselő, narancsos barack árnyalat ami javában a nyarat idézi számomra. Nem túlságosan pigmentált árnyalat de kellően krémes és nem szárít. A képeken is látható, hogy maga rúzs kapott egy fényes bevonatot ami az első pár használat után lekopik és ezzel egyenes arányosan a szín intenzitása is mint ha erősödne. Fényes finishű, könnyű, vizes textúra, kellemes viselni. Nem igazán tartós, rajtam elég gyorsan kopik evés-ivás nélkül is. 

A csomagolás egyszerű fényes fekete borítás, alján az árnyalat színével.  Ár-érték arányban nem egy rossz termék de a színskála nem igazán az én ízlésvilágom így valószínűleg további rúzsok beszerzésére nem vállalkozom. A szemhéjpúderek között viszont emlékeim szerint több nude és aranyló barnás árnyalatokat is láttam, legközelebb azok közül választok.




Lelőhely: Pepco
Ár: 360,- Ft




Próbáltátok már a Freedom márka termékeit?



You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nagyon szép a színe, ennyi pénzért pedig amúgy sem vártam, hogy szuper tartós legyen :)

    VálaszTörlés

Facebook