Essence szortimentfrissítés 2017 tavasz

január 28, 2017

Nemrég kezdődtek a kifuttatások az Essence és Catrice háza táján, de hogy őszinte legyek az őszi/téli szortimentből  nem sok minden keltette fel az érdeklődésemet így nem volt konkrét elképzelés mit is szeretnék a beszerezni a kiárusításról. Nem úgy, a  február közepén (várható megjelenés február 20.)  érkező új kollekció  ami meglepő újításokkal rukkol elő, ilyen felhozatalból nem volt nehéz   kiválogatnom az izgalmasnak ígérkező darabokat. 
Drogériás sminkmárkák kínálatában például most először lesz elérhető micellás víz, hűsítő szemmaszk vagy amolyan Z palettára keresztelt smink utántöltők avagy lényegében üres paletták amibe a  "My Must Haves" termékcsalád tagja közül összeválogathatjuk az alapdarabokat. Nemcsak szemhéj-, hanem ajakpúdert is, kontúrszínt, pirosítót, púdert bármit :) Az üres paletták 4-es illetve 8-as méretekben lesznek elérhetőek.  De elsőként jegyzi  - drogériás viszonylatban mindenképp -  a meglehetősen merész színeket (lila,kék,zöld) felvonultató matt, metál és fényes rúzsokat is. Jönnek a szokásos kiegészítő termékek új köntösben, mint szemöldökformázó eszközök vagy különböző kialakítású szempillakefék attól függően dúsabb,hosszabb vagy göndörebb pillákra vágysz.

Emellett  2 új Blushplay névre hallgató pirosító paletta is érkezik amik akár kontúrozásra is alkalmasak. Sminkfixáló, vízálló kompakt púder, a Lash Princess spirálok harmadik generációja, mindenféle színben és állagban pompázó korrektorok és még két új változat valamint a kéz,-és körömápolási termékekkel is bővül a kínálat és még rengeteg újdonság. 
Összeszedtem néhányat közülük amiket mindenképp közelebbről is szemügyre veszek, íme a termékek amik  a tavaszi kínálatból elérték az ingerküszöbömet:





 Instant Matt alapozó

  Ásványi port tartalmazó alapozó közepes-magas fedéssel. Akár 18 órán át tart, miközben hagyja a bőrt lélegezni.



 Micellás víz

Többfunkciós lemosó, eltávolítja a vízálló sminket, a felesleges faggyút és megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől. Végeredmény : tiszta, felfrissült bőr egy pillanat alatt. Praktikus kiszerelésben.

Make me matt fedőréteg

  Matt finisht kölcsönöz az ajkaknak anélkül, hogy kiszárítaná őket.



Hűsítő párnácskák fáradt szemre

Az uborka formájú hűsítő párnácskáknak köszönhetően a fáradt szemkörnyék a múlté! Egyszerűen csak tedd be a hűtőbe pár órára, majd helyezd a szemedre és relaxálj



2in1 kontúr,- és kiemelő stick 

  Krémes textúrájú kontúrozó. Praktikus, kétvégű kiszerelésének köszönhetően rendkívül egyszerű a használata.
 


 

My Must haves mono szemhéjpúderek 

 Könnyen eldolgozható, lágy szemhéjfestékek, melyek könnyen satírozhatók. Válaszd ki a kedvenc színeidet, és egyszerűen helyezd őket bele az üres palettába.

 Volume Stylist 18h Lash Extension Szempillaspirál

  Gyémánt formájú keféjével és hosszabbító rostjaival extrém hosszú, dús pillákat eredményez.


Ultra Last Ajakkontúr ceruza 

 Megújult formulája lágy és intenzív színű. Vízálló, és akár 6 órán át tartós marad.

Honey Care körömágybőr ápoló 

Mézzel gazdagított, intenzíven ápol és regenerálja a körmöt és körömágybőrét. Enyhe méz illattal.


A  2017 tavaszi szortimentfrissítés teljes  terméklistáját ezen a linken találjátok. 



Ne feledjétek a nyereményjátékot sem ami hamarosan végett ér! Ha szeretnétek a februárt egy hidratáló és relaxáló termékekkel megpakolt ajándéktasakkal köszönteni akkor a részletekért kattintsatok a képre! :D

http://bizsumania.blogspot.hu/2017/01/nyeremenyjatek.html

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook