Szerzemények│Glamour napok, Pepco, Kik és Bondex Vintage Effect festékek

május 01, 2017



Mondhatnám, hogy minden amit a mai bejegyzésben látható az  glamour napi vásárlás eredménye és a hónap többi napján szigorúan megvontam magamtól a vásárlás örömét, de nem így van. Rengeteg mindent halmoztam fel ebben a hónapban Glamour napoktól függetlenül. Ennek egyik (ind)oka, hogy az előző néhány Glamour és Joy napok tanulsága szerint minden drogéria - de a dm különösen - előszeretettel árazza fel a termékeit erre az időszakra. Ezért igyekeztem minden olyat előre vagy esetleg utólag megvásárolni amiket pofátlanul feláraznak ilyenkor és csak a valóban kedvezményesen megkaparintható termékeket hagytam meg a G-napokra.  Lesz itt dekoráció dögivel, sőt a bejegyzés végén diy  felújítás is a Trnd legújabb projektjének  köszönhetően.



Visszafelé haladva az időben, április végén szereztem be a Müllerből a TreacleMoon kézkrémet ami mind illatban mind hidratálásban veri az mostanában használt krémeket.  Eddig még csak a Müllerben találkoztam a Garnier Skinactive vulkáni kőzetet és  agyagot tartalmazó arcmaszkjával ami rögtön a kosárban is landolt hiszen minden jöhet, ami kisebb pórusokat ígér! Ugyaninnen egy doboz kozmetikai kendő ami 95%-ban unikornist tartalmazz :D D Több nem is kell! 
Pepco-s dorbézolásom eredménye a jégkockakészítő, a salátakiszedő (vagy mi a szösz?!)  a füzet és a fémdobozok is, mert egyszerűen nem tudok üres kézzel kijönni ebből az üzletből.... 
A Kik jóvoltából  pedig az ananász dekor amit biztosan láthattok majd fotókon visszaköszönni.



Kezdem az unalmas háztartási kellékekkel, úgy mint a Persil mosószer és Finish mosogatótabletta amik már a kívánságlistában is szerepeltek, mert eddig mindig gazdaságosabb volt G-napokon betárazni belőlük. A mosószert speciel - ha nem is olcsóbban - de maximum 200 forint eltéréssel bármikor beszerezhető a Rossmannban mínusz végösszegi kupon. A mosogatótabletta így még megéri, két csomaggal is beszereztem 60db/csomag egy ideig elég lesz és még itthon is van egy fél tasak, szóval úgy számolom idén már nem kell vennem :D Épp itt volt az ideje, lecserélni  az elektromos fogkefém fejét az Oral-B 3D White típusra. 

Kontaktlencse folyadék ezúttal a Rossmannból szokásosan a kis kiszerelés mert bár a nagyobb jobban megéri, nekem ez praktikusabb és ez is rengeteg alkalomra elegendő nálam. Wilkinson eldobható borotvákra ha jól emlékszem csak 25%-os kedvezmény volt és nem is nagyon kedvelem ezt a fajtát, de semmi mást nem találtam ami árban is megfelelt volna. Női dolgok, Blend-a-med 3D White Luxe fogkrém és anyu kedvenc arcápolóját, a L'oreal Revitalift Laser 3X is beszereztem ezúttal szérumként. Ez speciel teljes áron elég húzós mindig, így féláron ez az egyik olyan termék amit valóban megéri ilyenkor megvenni.

Magamnak három L'oreal terméket szereztem be féláron: a tervtől eltérve a Liquid Coverage alapozó helyett visszatértem inkább a True Match Rose beige árnyalatban. Mégis csak L'oreal és ilyenkor annyiba kerül mint a Catrice. Úgy tűnik most tovább is fog tartani mint legutóbb, mert smink szivaccsal amellett hogy egy álom eldolgozni még kevesebb is kell belőle.  A másik a Prodigy hajfesték 645 Amber árnyalata amit minden előzetes kutakodás nélkül vásároltam mert megtetszett az árnylat. Nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.  A márka is új és a tónus is eltér az eddig használtaktól. Izgi.  
Nagyon kíváncsivá tettek  a L'oreal Pure-Clay agyagmaszkok,  különösen a Detox maszk pórustisztító tulajdonsága. Inkább száraz a bőröm, de  úgy voltam vele hogy az orrom körüli mitesszerek eltávolítására megérne egy próbát. Sajnos nem volt rá kedvezmény és ismeretlen termékként kissé túlárazott terméknek gondoltam, de   3-4 használat alapján azt mondom megéri az árát. 

Ezenkívül kihagyhatatlan féláron - bár active beauty tagoknak viszonylag gyakran elérhető  - az Elseve termékek. Az abszolút kedvenc az Extraordinary Oil család balzsamja és újításként hozzá a Nutri-Gloss  Luminizer fakó hajra való samponja.  Isana száraz sampont vettem újra miután végre valahára elfogyott a Balea barna hajra való változata. Nincs mit tenni, végre valahára el kell fogadjam hogy nálam csak ez működik se a Batist, se a konkurencia. Halkan azért megjegyzem, hogy tervezem májusban a got2b száraz samponját kipróbálni, mert csak nem hagy nyugodni a kíváncsiság....

Sminkek közül egyelten tavaszi újdonság se ragadott magával, így csak a  Maybelline Colossal Big Shot spirált vásároltam meg féláron. Egyáltalán nem olvastam utána, csak levettem a polcról még a keféjét sem csekkoltam de nagyon szépen teljesít. Nem vesz fel sok festéket - mint általában az "új" spirálok - szétválaszt és nem is pereg. 
Tavaly lemaradtam a Dove Derma Spa Summer revived önbarnítós testápolójáról és rendkívül pozitív kritikák után úgy döntöttem idén tavasszal én is ezzel szerzek egy kis színt magamnak. Egyenlőre fele más érzéseim vannak vele kapcsolatban, de valóban nem hagy nyomott a ruhán, nem sárgás vagy foltos csak nekem szokatlan még a barnulás ezen módja.



 Újabb fürdősó és "fürdőgél" a Dresdner Essenz-től. Utóbbi a kedvencem, ez az újszerű állag jobban tetszik annak ellenére hogy a sötét lila színnel vegyített víz látványa nem kifejezetten fürdőzésre csábít. A Paris, mon Amour!  nemes rózsák illatával kényeztet, az Álomösvény  pedig egy könnyed virágos illatra emlékeztet leginkább .

Kép nem készült róla, de Instagram' -on megosztottam veletek anno, hogy a Nivea Creme Care arctisztító krémjét milyen szuper akciósan sikerült megvásárolni. Az első példányt még március végén sikerült beszerezni - már akkor is alig 600 forintért - de a Glamour napok ideje alatt nálunk  a Rossmannban 349 forintos áron volt elérhető és erre jött rá az 50% kedvezmény. Gyorsan el is hoztam az utolsó két darabot belőle. Nem tudom mire ez a nagy árkülönbség a dm és Rossmann között, de javaslom ha erre az arctisztítóra fáj a fogatok előbb nézzetek szét a Rossmannban mert már Glamour napok előtt is jóval olcsóbban lehetett hozzájutni mint a konkurenciánál.




Talán még márciusban találtam rá a ezekre a L'oreal körömlakkokra a kiárusított termékekkel teli kosárkában. A márka színei ezidáig egyáltalán nem keltették fel az érdeklődéseimet, egészen mostanáig. Ez két kékes zöldes árnyalat annyira vonzza a tekintetett, és szerintem együtt is nagyon jól mutatnak, hogy nem volt kérdés hogy mindkettő kell. Sky Fits heaven égkék és a Perle de jade mentazöld egy tavaszi manikűr kihagyhatatlan árnyalatai.



 Ezek már április utolsó hetében beszerzett apróságai. A Isana újonnan kikerült limitált tusfürdői,folyékony szappanjai és testápolói érdekesebbnek tűntek így végül a Südafrika naracsos illatára esett a választásom. Nem rossz, nem rossz de még a felénél sem tartok és már unom.  Még egy tusfürdő tőlem igen szokatlan módon a Penny kínálatából, Today Belső nyugalom tusológél. Nem is követem az áruház higiénia részlegének újdonságait, egyszerűen csak szemet szúrt ez a levendulás és még egy másik illatban kapható tusfürdője. Belső nyugalom tusológél a nyugtató levendula, ylang-ylang és pacsuli illatával. Egyszer már próbáltam, nyilván semmi extra. Sajnos a pacsulit jobban érezni mint a levendulát (ami csak azért gáz, mert a boltban erős levendulát éreztem azért is hoztam el) így biztosra vehetitek hogy maximum elfogytak bejegyzésben láthatjátok viszont. 
Rosmman saját márkás Facelle intim higiéniás termékei közül korábban a nedves kendőit  próbáltam. Mivel kifogytam a DermoMed lemosóból és a sárga kupakos változat jelenleg nem elérhető egyik drogériában sem, így esett a választás a Facelle intim lemosójára. Utólag kiderült egészen jó véleménnyel vannak róla Krémmánián, de én az üzletben  csak az illata alapján döntöttem el,hogy   kell.  A  ph 4.2,  parfüm hátulról a harmadik a INCI listán. Nekem valamiért mégsem az igazi, kicsit mint ha csípne vagy nem is tudom pedig az összetevői elviekben jóval barátságosabbak mint drágább társaié.  Hiányzik a jól megszokott pumpás adagolhatóság is, nyilván elkényelmesedtem az előző lemosómnak hála, és az állaga is más mint a korábbinak.
Újravevős természetesen a Jim Jams pórustisztító tapaszai amit mikor akciósan kapható automatikusan leemelek a polcról. Habár az említett Detox agyagmaszk elég hatásos ezen a téren, szóval a szennyeződés ami azzal nem jön ki, ezzel sem fog de azért legyen itthon alapon vettem belőle.




A Trnd jóvoltából a hétvégén volt alkalmunk amúgy családilag a Bondex Vintage Effect festékeket letesztelnünk.  A tesztelésre kapott termékek mind minőségben, mind mennyiségben felülmúlták az elképzeléseimet, olyan régen sikerült már bejutnom a tesztelők közé, hogy el is felejtettem mennyi mindent tudunk ilyenkor kipróbálni.

A csomagban lapult: 
-  Vintage Effect festék (0.5 L kiszerelés)  csomagonként 3 pasztell színben ( Tengeri Köd, Pasztelszürke, jeges márvány) 
- Metal Effect wax  (Aranybarna vagy ezüst színben) ,
- Rengeteg festeni való ékszerdobozka, 
- Rongyok
- keverőpálcák, 
- ecsetek 2 méretben,
- sablon

Jelentem tegnap egész nap festett a család, elővettünk minden felújításra szoruló faanyagot és egy kellemes kerti tó takarítás után neki álltunk a feledés homályába veszett kerti dekorációs elemekbe életet, akarom mondani egy kis vintage-stílust lehelni.  Az első próbálkozások eredményét a képeken láthatjátok: közel sem hibátlan, a sablonokkal például szenvedtem rendesen de a sárga virágkaspó annyira jól sikerült hogy egyértelműen szebb mint új korában volt.






A képen a Bondex Vintage Effect festék tengeri köd  és a Metal Effect Wax aranybarna árnylata
Bondex Vintage Effect festék Palaszürke  és  Metal Wax Aranybarna metál hatást kölcsönző árnyalata

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook