Üresjárat #1.

március 20, 2013



Végre elkészíthettem a blog első "Elfogytak" címet viselő bejegyzését, el se hiszem!!!
Nálam szörnyen lassan fogynak a termékek, de tényleg. Még azok is amiket gyakran és előszeretettel használok, hát még a többi.

Babylove babaolaj mandulaolajjal, E-vitaminnal és bio kamilla kivonattal: Eredetileg azért vettem, hogy alkalmanként a fürdővízbe cseppentve, puhább legyen a bőröm. De sosem tudtam eltalálni a kellő mennyiséget, amivel még nem válik "életveszélyes területté" a kád (Figyelem!Csúszásveszély!!:)  és ami kellően selymessé, puhává teszi a bőröm. 
Ezért inkább csak lábfürdőhöz alkalmaztam, a lábam hálás is érte.
Pantene Pro-v aqua light hajpakolás: Nagyon akciósan jutottam hozzá, még valamikor ősszel és a múlt héten sikerült kivégeznem. Már hamarabb is elfogyott volna, ha közben nem találtam volna rá a Kallos placentás hajpakolására, így azzal felváltva használtam.
Kellemes illat, selymes tapintású, fényes hajzuhatag és amit még szerettem benne hogy nem kellett felesleges perceket töltenem a kádban, várva míg letelik a hatóidő (!) Én azonnal mostam is le és így is tökéletesen hatásos volt.

Syoss hővédő hajformázó spray: Mind közül a legrosszabb termék, utáltam! Nagyjából 2 éve van meg és még csak most jutottam a végére, kínkeservesen:( Iszonyú alkohol illat borította be a sörényem, ha ezt ráfújtam és bár hamar elillant még csak hatással sem volt a hajamra. Legalább is nem hiszem, hogy e miatt a hővédő spray miatt vált kevésbé töredezetté a hajvégem (sokkal inkább az előbbi hajpakolástól) és egyenesebb sem lett, ha ezt használtam. Az egyetlen pozitívum volt benne a pumpás kiszerelés. Most a Kallos hővédőjét tesztelem, igaz még csak egyszer próbáltam de már is fényévekkel jobb mint ez, és az ára is sokkal barátibb.

Fa Pink Passion deo: Szeretem a Fa deokat, bár teljesen nem győztek meg. Mindig próbálgatok  más márkákat is, de visszatérek hozzá. Legfőképp az illata fogott meg, bár kétlem hogy a tikkasztó 35fokban is elégedett lennénk vele. Praktikus méretének köszönhetően a táskába is könnyen bedobható, ennek ellenére meglepően sokáig tartott míg kiürült. Már beszereztem az utánpótlást, ami szintén ettől a termékcsaládtól van.


Balea Volumennövelő hajlakk: Még nem találtam meg azt a hajlakkot, ami az én vékony szálú, ám mégis makacs hajkoronámat órákon át fixen tudná tartani. Ez sem az a termék, mégis a maga 4-es, extra erős fokozatával az erőlködés halvány csíráját azért felfedeztem benne:)) Főleg utazáskor vettem hasznát a mini kiszerelésnek és  mivel - az előbb említett ok miatt - nem sűrűn lakkozom a hajam majd 1 évig bírta ez a 100ml flakon. Nem hagyott maga után ragacsos érzést  az illata ugyan kissé fura volt, ennek ellenére nem kizárt, hogy még egyszer megpróbálkozok a Balea lakkokkal.








You Might Also Like

7 hozzászólás

  1. Lassan nálam is érik egy elfogytak-bejegyzés, mióta írom a blogot, azóta próbálok gyűjtögetni, de én sem fogyasztom túl gyorsan a termékeket :). A babylove olaj nem hangzik rosszul, a babáknak alkotott dolgokban még soha nem csalódtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is előnyben részesítem a babás termékeket mert nagyon érzékeny bőröm van, bármitől kicsattog kb. mint a babáknak :S

      Törlés
  2. A Pantene aqua light-ot majd én is szeretném kipróbálni, jókat olvastam róla, de már így is annyi sampon, balzsam, pakolás felgyülemlett itthon, hogy gőzöm sincs mikor jut rá a sor :D de ezt is megveszem előre aztán majd a szekrényben várakozik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó,nálam is rengeteg sampon,balzsam és tusfürdő várakozik. Nézegettem a Rossmannban, de ezt a balzsamot én nem láttam a polcokon. Viszont ugyanennek a típusnak a hajfény szérumán elgondolkodtam...de hely híján inkább nem vettem meg:D

      Törlés
  3. A Syoss hővédőt mindenki szidja, nem is gondolnám, hogy ennyire rossz. Nálam amúgy rengeteg termék fogy és gyorsan, bár néhány dolgot azért nem egyedül fogyasztok. Ma is lett bejegyzés, és még kettőre való terméket fényképeztem be :-)

    VálaszTörlés
  4. Igen, olvastam a mai bejegyzésed:)
    Magáról a Syoss márkáról se olvasni túl jó kritikát. Pedig korábban ki akartam próbálni a hajfestéküket, de letettem róla!
    Sokat remélek a Kallos hővédőmtől, bár erről is elég megosztó véleményeket lehet olvasni Krémmánián, de egyenlőre nekem tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Kallos termékek általában véve jók, és eszméletlen jó áruk van. Amúgy én most Avonosat használok, és egyelőre nincs rá panasz, de kíváncsi leszek a hosszú távú tapasztalatokra :-)

      Törlés

Facebook