GLO Minerals 18 részes (mini)paletta

április 30, 2013

Nem tudom kinek újdonság a GLO Minerals márka, én  ma halottam róluk először. Ma ugyan is megleptek ezzel a 18 részes kis palettával. Azonnal rá is gugliztam, hogy eszik vagy isszák e ezt a márkát, így leltem rá a GLOPROFESSIONAL honlapjára, ahol lehetőség nyílik online vásárlásra is. Erre nekem nem lesz szükségem - később kiderül miért  - de ti csak nézelődjetek, ha időtök engedi!!:)

Kiderült, hogy viszonylag drágább kategóriájú termékről van szó (bár kinek mi számít annak, nekem speciel $37 egy quattro-ért már annak számít).
Azért is meglepő, mert ezt a 18 részes palettát igen jutányos áron vette Anyu a munkatársától, aki - ha igaz a pletyka -  tonna szám kap, az ennél a cégnél dolgozó rokonától sminkcuccokat x havonta. Mondtam is anyunak, hogy az új munkatársat kedvesen fogadja és azonnal szóljon ha új áru érkezik!:DD








Élesben még nem próbáltam,  egyenlőre csak gyönyörködöm a lila bőrtokban és a swatchokban, de ígéretesnek tűnik. A paletta belseje teljes mértékben mágneses ennek köszönhetően gond nélkül nyitható-csukható, nem kell vacakolni a kinyitásával, mint például a S1eek palettáknál.
6 szemhéjpúder és 2 pirosító található benne és egy elég nagy tükör.
Lehetnének élénkebb, nyáriasabb színei is de nem panaszkodom hisz ajándék volt. Plusz én egyébként is a nude-barna vonalon mozgok ha szemsminkről van szó szóval nem olyan nagy baj.
A világosabb színek kissé "erőtlenek" így elsőnek, ellenben a lilás-bordó árnyalatok szuper pigmentáltak és jó textúrájúak.A képeken sajnos kevésbé jönnek át a színek, a valóságban ennél valamivel élettel telibbek a színek.
A képek alap nélkül készültek,  többnyire egyetlen húzással (leszámítva a kék árnyalatokat).
Az esti Fáklyás- bulira ezzel a palettával sminkelek, meglátjuk mire képes.


Jó pihenést Nektek holnapra, amikor is egy meglepetéssel készülök nektek!!!!!:)


You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Hmm kíváncsi vagyok rá, remélem majd sminkben is megmutatod ezt a palettát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp, a lilás árnyalatokat már ki is szemeltem.

      Törlés
  2. Szia!

    Kaptál egy díjat tőlem! :)

    www.imadeitiloveit.blogspot.com

    VálaszTörlés

Facebook