Laza vasárnap (OOTD)

április 08, 2013


..már ami az öltözékem illeti, mert tenni való jutott bőven vasárnapra. Először megejtettük a heti nagy bevásárlást, majd rám tört az égető vágy, hogy nekem autót kell mosni!! ( kiderült a városban sokakat elkapott ez a vágy:D) Naná, hogy ilyenkor veszek fel világos nadrágot...
Délután aztán jött az ötlet, hogy a  jó időre tekintettel úgy családilag (kutyástól) nyessük meg a mini fákat anyuéknál, hát neki láttunk. Szóval nem tétlenkedtünk tegnap!:)



Pár szó a ruháról (ha már OOTD bejegyzésről van szó): A nadrágot mostanában sokszor hordom - talán már láttátok is - ahhoz képest, hogy régóta megvan csak most jöttem rá mennyire jól kombinálható a többi ruhámmal. A barna pulcsi egy végtelenül egyszerű (és unalmas)  darab, amit a leopárdmintás kendőmmel próbáltam feldobni. A fekete kiskabát bár vékonynak tűnik nem az, mégse szeretem. Meg lehet, hogy most vettem fel utoljára. Végre felavathattam az új cipellőmet, amit korábban már bemutattam a tavaszi nagy bevásárlós írásomban. Úgy örülök, hogy megvettem ráadásul megy a nadrághoz is (még egy ok, hogy többet hordjam:) A sminkem a szokás barnás árnyalat. Rájöttem miért mindig így sminkelem magam;  reggelente gyakori hogy késésben vagyok, emiatt a szemsminkre jut a legkevesebb idő. Fontosabbnak érzem az bb krém- korrektor-kontúr hármasát.

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook