Outfit Esküvőre: 2. változat

augusztus 19, 2013

Ahogy ígértem itt vagyok a második  potenciális lagzis ruhával, de időközben úgy alakult hogy a hétvégi shopping alkalmával egy harmadik lehetőség is haza jött velem:) (nem a lagzira vettem de talán oda is fel lehet venni) Szóval ha még nem unjátok és van kedvetek hozzá írjátok meg erről is a véleményeteket és majd a következőről is! (a héten azt is befotózom)  Idő van még bőven, mert a lagzi 2 hét múlva esedékes addigra talán eldöntöm melyikben megyek :)

Ami ezt a ruhát illeti: a NewYorkerben vásároltam múlt héten, sajnos nem akciósan hisz ez már az őszi kollekció része. A sötétzöld szín  (és úgy általában a sötétebb tónusokat) előnyben részesítem ruha vásárláskor egyrészt mert a barna hajammal és szememmel jól mutat, másrészt meg persze azért mert  optikailag karcsúbbnak mutatnak, ugyebár!?




Ruha - Amisu
Fülbevaló - I am 
Öv -  Kínai
Nem kifejezetten csak az esküvőre vettem, nem akartam pénzt költeni olyan ruhadarabra amit csak az esküvőre tudnék felvenni. Ezért amikor megláttam ezt a ruhát egyből beugrott a képen is látható narancssárga extrább fülbevaló és öv, hogy ne legyen annyira őszi az összhatás, elvégre mégis csak nyár van (még) !!!! Ugyanakkor őszi/téli ruhatárba is jól kombinálható kevésbé élénk színekkel, arannyal, bronzzal, ezüsttel. Ami a ruha fazonját illeti, felül bővebb alul testhez simulós típus és ez elég nagy szerepet játszott abban, hogy megvegyem.  Már csak azért is mert barátnőm januári lagziján sajnos lemaradtam a  három ízű, gyönyörű esküvői tortáról de most eltökéltem, hogy bármi legyen én a mostanin degeszre eszem magam :D
Sokkal vidámabb, nyáriasabb szett szerintem, mint az előző, "titkárnős" változat amiről ha lemaradtatok itt megleshetitek! Ugyanazt a barna masnis magassarkút és borítéktáskát tervezem felvenni hozzá, mint az előző változatnál


A szemfülesebbek észrevehették, hogy megszabadultam 6-8cm hajhossztól is így nyár végére. Emberek többsége nyár elején válik meg a hosszú hajzuhatagától, de persze én ezt is máshogy csinálom.... Nem tudom miért, de minden évben ilyenkor szülinapom tájékán fog el a "vágathatnék". Általában lépcsőzetesre, tépettre vágatom a búrám, de most eltökélt szándékom hogy egyforma hosszúra növesztem elől-hátul. Most viszont csak annyit akartam, hogy nagyjából vállig érjen és hogy  fel lehessen azért még kötni vagy befonni. Remélve közben,  hogy sokkal könnyebb lesz majd formázni mert kevésbé rúgja ki magát. Tetszik a végeredmény, annak ellenére hogy a fodrász csaj hihetetlen undok, goromba és tudálékos volt miközben nagy dolgot nem kértem. Lényegében szögegyenesen levágott 8 cm a hajamból, ez azért nem volt túl bonyolult.


Hogy tetszik nektek ez az összeállítás?


 Légyszi, iratkozzatok fel Bloglovinra, ha még nem tettétek volna!! Köszi! :)

You Might Also Like

8 hozzászólás

  1. Még mindig az elsőre voksolok, de így is nagyon csinos leszel, ha ezt választod! :) Jöhet a 3. is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, húzok egy képzeletbeli strigulát az első ruha mellé :D

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik, jól áll :) Ezt sokkal inkább el tudom képzelni esküvőre.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon csinos ez a ruha! Mondjuk én is az első szettre szavazok :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a szett jobb, mint az első! :) De kíváncsian várom a 3. változatot is!

    VálaszTörlés
  5. Ez nekem is sokkal jobban tetszik, mint az első. Nagyon szép ez a zöld szín, jól áll, és szerintem esküvőre is simán megállja a helyét. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm lányok a szavazatokat, eddig akkor úgy néz ki ez a zöld ruha vezet, de van még a tarsolyomban :D

    VálaszTörlés
  7. Kicsit lehetne színesebb nyáriasabb végül amiben mész szerintem. :) Arra nem gondoltál, hogy valami koktélruha esetleg? :)

    VálaszTörlés

Facebook