Shooting Star (FOTD)

október 04, 2013


Az apropó amiért erről a -talán első neki futásra  - snassznak  tűnő szemhéjpúderrel jelentkezem hogy megtaláltam a nagy becsben tartott, natúr barna árnyalatú NYC quattrocskám méltó utódját. Sőt, mivel mégis csak Max factor termékről révén szó, még túl is szárnyalja. A minap találtam rá a Rossmannban, a hívogató zöld címkék önkéntelenül is az állványhoz vonzottak :) Mivel most egyébként is körültekintően vizslatom a dekorkozmetikumok háza táját, hogy a várva várt szombaton célirányosan, felesleges bámészkodás nélkül csak felmarkoljam a kiszemelt termékeket és már tűzzek is a pénztárhoz. 
(Csak a sminktermékeket csekkolom le idő előtt, mert esélyes hogy a legnagyobb tömeg, dúródás és egyéb kevésbé nőies megnyilvánulás ezen a fronton várható hiszen sminkcuccokra jár ez alkalommal is a legnagyobb kedvezmény. :)

 Becses nevén Max Factor kétágyas szemhéjpúder, 430 Shooting Star árnyalatú duója. Kellemes pezsgőszín például a szemhéj egészére és egy meleg barna árnyalat (szinte) láthatatlan mikrocsillámokkal kontúrozáshoz. Szerintem csodás párosítás, az én natúr világomban mindenképp...
Más színpárosításban is elérhető, ha jól emlékszem talán lila és zöld (?) de azok abszolút nem hoztak lázba. A masszív (értsd jól záródó) fedélnek  és  parányi méretének köszönhetően táska-kompatibilis (!)

 Kiszemeltétek már a Glamour- napi "zsákmányokat" ?

You Might Also Like

7 hozzászólás

  1. Hogy kiszemeltem-e? Szépen elvertem az arra szánt büdzsét :$. Mentésemre, csak hasznos dolgokra :P - a szó "csajos" értelmében. De mi lesz így velem? Áh.. :D Jó persze úgysem tudom tartani hogy a nagy kupon napokon ne lendüljek be, de nagyon mérsékeltet tervezek idén.

    VálaszTörlés
  2. Te mit tervezel még venni? ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én is vásárolgattam, de jó mentségem van az összesre :D Kinézett farmert azért "kellett" most megvennem mert akciós volt és az eladó csaj azt mondta a Glamour kuponnal nem vonható majd össze a kedvezmény. Bőzrdzsekire meg azért volt szükség, mert egy darab átmeneti kabátom se volt és én most fázok!!!
      Alapozót, hajfestéket, szemceruzát esetleg szempillaspirált és legalább még egy nadrágot tervezek venni. A tervet rendszerint felülírja a pillanatnyi hév, ami vásárláskor elkap :)) Majd látjuk mit lesz belőle...

      Törlés
    2. Teljesen jó érvek! :D :)) Na majd sok sikert a zsákmányoláshoz!!

      Törlés
    3. Hát nem??!:D Köszi, neked is diszkrét és megfontolt vásárolgatást kívánok!!!:))

      Törlés
  3. tetszik ez a kis szemhéjpúder, szerintem szép színe van :)
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van egy ilyen duó-m, a 425-ös Dawning Gold. Még jó régen vettem, de még mindig jó.

    VálaszTörlés

Facebook