Üresjárat #7.

november 13, 2013



Durván sok terméket elfogyasztottam októberben. Ez a mostani bejegyzés mondhatni 'kényszerből született', mert a mosógép tetején (ahol az elhasznált flakonokat gyűjtöm) hatalmas kupac várta hogy búcsút vegyünk egymástól. Eljött a leszámolás napja, jöjjenek a termékek és egy pár jó szó róluk vagy épp ellenkezőleg:





1.tetesept: "Természetes selymesség" Krémtusfürdő
Felül múlta az előzetes várakozásokat, számomra felért egy Dove minőséggel, ami meglephet másokat mert olvastam néhány embernél, hogy nem aratott átütő sikert. Lehetséges hogy ők nem ezt a változatot próbálták... Szőlőmagolajat és makadámdió kivonatot tartalmazott talán,  ez illatban abszolút  nem érződött ellenben lágy és puha tapintású volt tusolás után a bőröm és hidratáltnak éreztem. Biztosan újraveszem majd más változatát. 

2.Kallos Placenta Hajpakoló Krém
Sokadszor fogy el, de most úgy döntöttem hanyagolom picit. Puha és selymes a végeredmény az  különleges illata pedig megszokható.

 3.Eveline Cosmetics Hydra Expert 3in1 Micelláris folyadék
Ismét elfogyasztottam egy üveggel,  szerintem ha rajtam kívül más nem is veszi akkor is megéri a cégnek forgalmazni:)  Többször írtam már róla, többek közt tesztet is májusban, még azelőtt hogy ilyen nagy lett volna a felhajtás a drogériákban kapható micelláris vizek körül. Én már akkor megmondtam Csajok, hogy ez bizony jó (!) Nagyjából havonta vásárolom, mert esténként, jócskán  átitatott vattakorongnyi mennyiséggel távolítom el a sminket a vattapamacs meg csak úgy "issza". Ár-értékben még mindig verhetetlen pedig a CDF eltávolító folyadéka sem rossz.

4.Corine de Farme Hipoallergén Szemfesték eltávolító gél
Akciósan vettem próbaképp, mert ugye még mindig az előbb említett  Eveline Micelláris folyadék  a Nr.1.  Az Eveline változatban is az zavar hogy olyan mintha tiszta vízzel mosnék arcot,  ez az érzés ennél a CDF -nél még inkább fokozódott, főleg hogy nevéből kiindulva ennek gélnek kellene lennie. Az illata erős(ebb) a szemsminket és az alapozót viszont jól leszedte. Akciósan nem kizárt, hogy újból megveszem de egyébként nem.

 5.Gliss Kur Hajregeneráló balzsam
Kicsit megtévesztő, mert nem vettem újra mégis ismételten bekerült az elfogyottak közé holott ez még ugyanaz a flakon ami a múltkori hasonló bejegyzésben is szerepelt csak akkor nem dobtam ki míg felhígítva használtam kétszer. Annyit most is mondhatok, hogy az illata mennyei és a gubancolódásra igencsak hajlamos frizurám kifésülésére nagy segítség.

6.Isana Semleges illatú hajlakk 
(ultra erős tartás) vitaminokkal és UV- szűrővel
Nem igazán használok hajlakkot, ez a flakon is körülbelül 1,5 évig bírta. Alkalmakra, amikor szépen besütöm a hajam befújom egy kilónyi lakkal a burám aztán mire kiérek a házból már nem is látszik hogy órákat bajlódtam vele. Hajlakktól független ez mindig így van.  Pozitív amit írni tudok róla, hogy tényleg nem volt erős illata, így nem keveredett parfümmel amit nagyon nem szeretek. 



7. Vademecum white Booster
Az OxiWhite változat olyan jó volt, hogy úgy gondoltam kipróbálom a Booster-t is. (hát nem logikus, hogy ami bevált azt lecserélem??!:)  Leginkább a csomagolás az amiért harmadszor is Vademecum ilyen csomagolású fogkrémét vettem meg. Nem kell a tubussal bajlódni és talán kevesebb is marad benne. Drogériás árát soknak találom, de a GoodsMarket-ben például jóval olcsóbban beszerezhető.
8. Syoss oleo intense 6-76 
(meleg rézvörös)
Tudom, szó volt róla hogy megmutatom a hajfestésem eredményét....csak hogy nincs eredmény! Alig látszik, pedig elméletben mégis csak sötétbarnáról váltottam rézvörösre. De az árnyalat mellett a kiszereléssel és a formulával sem voltam elégedett. Egy átlagos hajfesték állaga és az épp, hogy elegendő mennyiség /az akkor még vállig érő hajamra/  egyáltalán nem volt meggyőző. Az ára ugyan olcsó volt a Glamour kuponnal, viszont a kedvenc Perfect Mousse habállagú festékemhez akár 999,-ft-ért is hozzá juthatok és akkora mennyiség hogy a mostaninál hosszabb hajamra is bőven elég volt.

9. Balea Gyöngyvarázs tusfürdő
A legjelentéktelenebb Balea tusfürdő, amit  eddig próbáltam. Felejthető illat  és bár nem szárított de ezen kívül semmi pozitívat nem írhatok róla. "Elegáns illat"- ként jellemezték de én inkább unalmasnak mondanám, amolyan testápoló illat. Nagyon gyorsan elfogyott, helyett adva a fincsi jázmin-kókuszvíz illatú Fa tusfürdőnek.

10. Nivea Make up starter nappali arckrém
Sokan nem szeretik a Nivea arcápolóit, mert túl zsíros érzetet hagynak maguk után. Nos, én ilyet sosem éreztem egyiknél sem, de ennél a változatnál pláne. Fura, kocsonyás állagát nehéz volt megszokni, de a második tégelynél már nem volt gond. Hamar beszívódott és két perc múlva már lehetett is sminkelni, habár az Eveline bb krémmel nem működtek jól. Rendszeresen "összebőrösödött" felette a bb, de csak az Eveline-féle. (bocsi, a nem épp szakkifejezésért de én ezt így hívom)
11. Syoss Fényfokozó hajbalzsam 
Újsághoz adták legalább fél évvel ezelőtt, de annyira elégedett vagyok a Kallos hajpakolással hogy eddig nem éreztem a késztetést, hogy kipróbáljam. Két alkalomra volt elegendő mindössze, emiatt mélyen szántó véleményt nem is tudok róla írni. Az illata nem tetszett, leginkább gyerekkorom köptetőire emlékeztetett.

12.Garnier Fructis Grapefruit tonic sampon
(normál,fakó hajra)
Leginkább nyáron használtam ezt a típusú sampont, nagyon jót tett az akkoriban zsírosodásra hajlamos hajammal. Két nagyon hasonló terméket is beszereztem annak idején, írtam is róluk tesztet. A véleményem azóta se változott, de télen másra van szüksége a hajamnak.



Aki még nem követi a blogot Bloglovin' keresztül az most két szempillantásnyi idő alatt bepótolhatja az alábbi képre kattintva. 


http://www.bloglovin.com/blog/5622351/bizsumania
 

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook