X-masTime│ Ajándékötletek a családnak

december 13, 2013


Idén mindenkinek minden karácsonyi ajándékot  amit  eredetileg kigondoltam sikerült megvennem az pedig hogy ezt még novemberben teljesítettem szinte hihetetlen (!) Én vagyok ugyanis az a lány, aki Szenteste előtt két nappal még bőszen keresi az utolsó ajándékokat és 23.-án este gyors becsomagolja. Na, mondjuk csomagolni I-M-Á-D-O-K! Órákig tudok csomagolni, tervezgetni hogy milyen csomagolópapírhoz milyen masni illik. Kicsit összeszorul a szívem mikor az aprólékosan és nagy gonddal  csomagolt ajándékaim díszcsomagolását  egyetlen mozdulattal tépik szét. Igaz mióta ragasztópisztollyal dolgozok sokkal nehezebb dolguk van :)
Lényeg a lényeg én túl vagyok a morfondírozgatáson, hogy kinekmitéshogyvaneolyanja de szeretnék én is  néhány ötlettel szolgálni mivel lephetjük meg családtagjainkat, szeretteinket karácsonykor.




 ANYUKÁKNAK / Az én anyum egyik ajándéka idén egy pénztárca, mert hónapok óta az egyém után ácsingózik ezért ezen  nem kellett sokat agyalnom.  Mivel elég nehéz a kedvére tenni így legalább könnyebb dolgom volt a fazon kiválasztásánál az enyémhez hasonlót kellett csak találni. Elfoglalt, betáblázott  anyukáknak biztosan jól jön egy határidőnapló vagy mondjuk a szilveszteri buliba egy elegáns partitáska vagy hétköznapokra egy pakolós válltáska is jó ötlet. Valami home dekor is jó ötlet lehet amit hónapok óta nézeget de sajnálja rá a pénzt (na, ez a másik amit tőlem kap)



APUKÁKNAK / Apukák esetében kicsit nehezebbnek tűnik kitalálni minek örülnének; a zokni-nyakkendő páros bár elég elcsépelt de utolsó ments várnak éppenséggel megteszi elvégre "fogyóeszköz" legalább is nálunk.  Hasonlóképp a  férfiaknak szánt drogériás ajándékcsomagokkal pedig arra is szükség van.  Esetleg  ezermester apukák  egy szerszámkészlettel is meglephetőek biztosan hasznukat veszik.  Autóskütyük,  transmitter vagy egy új bőrtök a telefonjára is hasznos lehet számukra.



LÁNYTESTVÉRNEK/BARÁTNŐNEK / Lánytesó,  unokahúg vagy barátnők mindegy milyen kapcsolat fűz hozzá lényegesebb könnyebbnek tűnik ajándékot választani hölgytársainknak. Egy sminkkészlettel vagy bármilyen szépségápolási termékkel, illatszerrel  egyszerűen nem lőhetünk mellé. Esetleg egy előfizetés a sűrűn olvasott magazinjából vagy egy cuki falmatrica a szobába is ötletes ajándék. Habár manapság az ebook olvasók korát éljük egy "új" illatú  húsvér könyvvel is örömet szerezhetünk. Laptop, netbook, Tablet, Iphone táskák, tokok közül is rengeteg a választék és amellett hogy csajos még praktikus is.


 

FIÚTESTVÉRNEK/PÁRUNKNAK/ Szerintem mindnyájunk családjában van minimum egy hímnemű legyen az a párunk vagy testvérünk aki valamilyen konzolon vagy számítógépen  biztos hogy játszik. Szóval azt hiszem ha a kinézett játékkal lepjük meg karácsonykor még jobban belopjuk magunkat a szívükbe:) Fanatikus vagy kevésbé fanatikus de egy-egy csapat iránt elkötelezett focirajongóknak bármilyen, az imádott focicsapat címerével nyomott akármivel (de tényleg) örömet tudunk szerezni.  Egyéb gépes kütyü;  pendrive fülhallgató, kontroller szintén jó választás lehet. Egy pulcsi vagy egy parfüm ugyan - tapasztalatom szerint legalább is - kevésbé hozza őket lázba, mint az előbb említettek de biztonsági megoldásnak az sem rossz.




KEDVENCEKNEK / Számomra családtagnak számítanak az állatok is bármilyen nevetségesnek is gondolhatjátok. Így alap, hogy nálunk minden négylábú kap valamit a fa alá. Egy-két jó falatot az ünnepi vacsiból biztosan, de egy új játékszer vagy egy pihe-puha fekhely, egy fényesebb póráz is szóba jöhet. Benti kutyusoknak akár egy trendi kis kabát :)



Ti hogy álltok az ajándékvásárlással?
Szépen apránként szerzitek be vagy az utolsó napok valamelyikén egyszerre?

You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. Ó, a kis kedvenc nálunk is mindig kap valamit (: Szépen becsomagoljuk neki, odarakjuk elé, nézzük egy tíz percig, ahogy szaglássza, aztán kibontjuk és odaadjuk neki. Nem nagy változatosság, minden évben macskakaja az ajándéka, egy perzsamacskát nem hoz lázba egy szuper kaparófa, vagy egy villogó-csipogó macskajáték. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mi cicánk 14 (vagy 15?) éves már, őt se sok minden hozzá már lázba, a macskajátékok egyáltalán :)
      Egy ott felejtett kosárra vagy dobozra bezzeg azonnal lecsap és képtelenség kiüldözni :D

      Törlés
  2. Nálunk mindig rám marad a szülőknek kitalálni valamit, mert két bátyám van, akiknek kb. 0 ötletük szokott lenni minden évben :D A baj csak az, hogy már előttem egy csomó jó ötletet és így egyre nehezebb :( :D Persze mindig mondják, hogy semmit sem kérnek, de valami apróságot akkor is szeretünk adni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonlóan nálunk is, mindig azt mondja anyu hogy nincs szüksége semmire ezért a karácsony előtti hónapokban én már "raktározom" az elejtett félmondatokat mi tetszik neki de magának nem venné meg :))

      Törlés
  3. Nekem tengerimalim van ő is mindig kap valami finomat :) Na igen mindig a fiúknak nehezebb ajándékot venni. Páromnak is mire kitaláltam....:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Párom bármilyen Liverpool ereklyének örül, ha minden évben azt vennék az se lenne baj. De őszintén szólva már én unom kicsit a sok mezt itthon, szóval idén kicsit önző módon de semmi focival kapcsolatos ajándék nem kerül a fa alá :D

      Törlés

Facebook