Üresjárat #9.

február 27, 2014


Megérett a soron következő "üres flakon mutogatós"  bejegyzés. Jól haladok, már a kilencediket  írom bár nem is a véleményalkotás okoz gondot inkább a  kifogyott termékek gyűjtögetése. Mikor elkezdtem írni ezt a bejegyzést még csak az első képen szereplő termékekből fogytam ki, de napok alatt még 7 testápolási termékkel bővült a kör. A mostani termékek közül csak négy termékkel vagyok maradéktalanul elégedett, a többiek átlag alattiak vagy kicsikét jobban teljesítenek és egyértelműen most vettem őket először és utoljára. Kíváncsi lennék Nektek bevált e ezek közül valamelyik vagy tényleg elkönyvelhető róluk hogy nem nyújtják a kívánt hatást?! A pink színnel kiemelt termékekről részletesebben is elolvashatod a véleményem a terméknévre kattintva.



Today gyümölcs&vitamin sampon normál hajra (500ml) kellemes citrus illat, talán grapfruit de a jó illatán kívül sajnos több pozitívat nem tudok róla írni. Annyira nem éreztem, hogy tisztítaná a fejbőröm, hogy félúton egyszerűen muszáj volt lecserélnem és inkább szappanként használtam tovább. Nyereményjátékon nyertem ezért nem tekintem pénzkidobásnak de biztos hogy nem adnék pénzt ezért a samponért. A márka tusfürdője  és folyékony szappanja viszont nem rossz.

Fa NutriSkin Őszibarack tusfürdő 7 tápláló összetevővel (250ml) Semmi extra az illata sem annyira jellegzetes. Ettől a márkától többet várok, remélem az új kiadású Fa tusfürdők ennél azért többet tudnak.

babydream fürdető és sampon (50ml) színező,- és tartósítószermentes valamint aloe vera,-és  ásványi olajoktól mentes mini kiszerelés. Az ecsetek tisztítására kerestem kifejezetten babasampont - eddig simán szappant használtam erre a célra - a Rossmannban szembejött a babydream márka kis kiszerelésű változata 50ft-ért, ennél jobb ajánlatot nem is kaphattam volna. Imádom az illatát, azóta újra is vásároltam nagyban. Eszembe jutott, hogy a hajamon is kipróbáljam, na majd látom!

babydream  arc& testápoló kendő (25db) Hogy a márkánál maradjunk tettem egy próbát januárban a törlőkendőjükkel is, de ez már nem aratott akkora sikert. Bőrnyugtató hatású, aloe vera és allatoint tartalmazó összetevői védik a bőrt a kiszáradástól, nem tartalmaz parfüm és paraffinolajat. Ez mind szuper de a "visszazárható" műanyag már az első pár alkalom után beadta a kulcsot. A nedvességével se voltam elégedett, alig volt nedves (bár valószínűleg ez az zár miatt lehetett) legalább hármat kellett elhasználnom egy egyszerű szemsminkhez is.

frotto  nedves törlőkendő (15db) Hypoallergén és mennyei sárgadinnye illatú, ami így télen talán nem aktuális de én imádom! Kellően nedves, sőt. Utazáshoz vagy amikor nincs lehetőség kézmosásra elengedhetetlen. Állandó kelléke táskámnak, az ára is nagyon vonzó a Lidl-ben 100ft-ért kapható 15db-os kiszerelésben praktikus csomagolásban.  Az összes kapható illatot kipróbáltam de ez a legjobb illetve a kamillás változat.


Ilcsi csipkebogyó habkrém Ajándékba kaptam valamikor november tájékán ezt a picike tégelynyi krémet. Az első benyomásokról született is egy bejegyzés, akkor azt hittem később többet tudok majd írni róla de igazából nem vettem észre semmi különlegeset. Főleg szemkörnyékre kentem, hidratált és a fura illat is hamar megszokható de ennél többet nem tudok írni róla. Szívesen tesztelgettem volna még tovább is, ha lesz rá lehetőségem beszerzek még belőle.

L'occitane  shea vajjal kézkrém (10ml) Magazinhoz járt ez a pirinyó kézkrém a márkáról egészen mostanáig nem hallottam. Rögtön rá is kerestem, érdekelt mit tud és hogy milyen véleménnyel vannak róla mások. Nem értem a határtalan lelkesedést iránta, az illatán  kívül semmi különbség nincs egy jobb minőségű drogériás kézkrém és e között (legalább is ekkora mennyiséget tesztelve nem éreztem különbséget) . A 10 ml ellenére meglepően sokáig kitartott, kicsit sűrű állaga miatt nehezebben kenhető  viszont gyorsan beszívódott.


Kallos Placenta Hajpakoló krém 275ml  Nem először és nem is utoljára fogytam ki belőle épp ma. A következő hajmosásig muszáj beszereznem egy balzsamot, de ha nem találok ínyemre valót be újravásárolom. Hiába a nagy  szerelem ezért a termékért, szeretek mást is kipróbálni. Nagy mennyiséget használok belőle alkalmanként és még sem érzem elnehezültnek a hajam. E mellett puha és fényes tőle a hajam.

Garnier Fructis CitrusDetox korpásodás elleni sampon 250ml  A Head&Shoulders helyett vettem, gondoltam spórolok picit és megveszem ezt, hiszen gazdaságosabb kiszerelés. Tévedtem. Első pár alkalommal talán segített, de a korpa maradéktalan eltüntetéséhez csak muszáj voltam beszerezni a Head&Sholders Citrus Fresh változatát, el is múlt a korpa. Aki hozzám hasonlóan a drágább  korpásodás elleni sampon alternatívájaként szeretné beszerezni az ne tegye, főleg hogy a kisebb kiszerelésű drágább termék is sokáig kitart.

Garnier Essentials Habzó arctisztító gél szőlő kivonattal 200ml
Az arctisztításomról szóló bejegyzésben őt is megemlítettem, korábban is használtam de nem szerettem igazán. Érzékeny bőrre talán az illata miatt nem alkalmas - bár az én bőrömet egyáltalán nem irritálta - mert az illata nagyon erős alkoholos, szárító hatású. Nem hiszem, hogy valaha visszatérek ehhez az arctisztítóhoz, habár legutóbb is ezt gondoltam...

Essence Makeup to Match bőrszínhez igazodó alapozó 27ml Az elején nem voltunk barátságba, furának tartottam a homokszínű, apró szemcséit. Alapozónál ez nekem még új volt. Idővel megszoktam, főleg hogy valóban egységesítette az arcomat. Az árnyalat ugyan lekopott de ha lehetne még kapni biztos újravásárolnám akár teljes áron is, mert hogy ehhez 350ft-ért jutottam hozzá anno. Ehhez képest az essence  bb krém fedése talán erősebb de nem egyenlíti ki ilyen szépen a bőrfelszínt.

 

Balea "Gyémánt álom" tusfürdő 300ml  A téli kiadás harmadik kiadása (azt hiszem). Mindhármat próbáltam így elkönyvelhetem hogy a téli Balea tusfürdőkben csalódtam. A fehér csomagolású és ez a lila még úgy ahogy jó volt de az illatuk akkor sem tartós. Parfümillat ami kellemes ugyan, de nekem jellegtelen.

Nivea Comfort dry krémdezodor 75ml Nyár óta van meg, nem rajongók különösebben a krémes állagú dezodorokért, de ez jó! Sajnos azóta se láttam a boltok polcain, pedig biztosan újravenném. A nyári hónapok forróságában bírta  a strapát és habár napközben a púder illat tova szállt egyáltalán nem izzadtam még nap végén se. Az összetevői nem a legbarátibbak, de még nem hallottam tényleg hatékony izzadásgátlóról ami természetes összetevőket tartalmazna és kitart napvégéig.

Eveline HydraExpert 3in1 micelláris folyadék 200ml  Khmm...megszámolni se tudom, hány elfogytak bejegyzésben szerepelt már és hogy hányszor meséltem már mennyire elégedett vagyok ezzel a micellás vízzel. A kezdetek kezdetén fedeztem fel magamnak (kb. 1 éve) és a lelkesedésem azóta is töretlen iránta. Most mégis megválok tőle egy kis időre, új arcápolási termékek vannak láthatáron, de biztosan visszatérek rá.

You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. A kamillás Frotta kendő nekem is megvan, de nem jön be az illata, tisztítani tisztít rendesen. Még próbálkozom más illattal majd.
    A kis 10ml-s kézkrémet én is kipróbáltam, mivel a magazinhoz volt. Nem száraz a bőröm a kezemen se, de nem is hidratál különösebben és a hatása a következő kézmosásig tart (ha 20perc után mosok kezet, akkor 20percig). Nem tudom minek bele szilikon, az nem hidratál, de legalább selymesebb érzetű a bőr, de ez csak megtévesztés. Az illata nekem nem jön be, de tényleg más, mint a szokásos kézkrémeké. Ha a drogériában lenne kapható 400Ft-ért kevésbé csicsás csomagolásban, szerintem nem venné meg senki. Csak jobb kézkrémeim voltak idáig. Lehet, hogy nem temperacsomagolásban vettem őket, de legalább hatásosak és még olcsóbbak is. Ezután a 10ml-s minta után csak sznobkézkrémnek nevezem, mert az veszi ezt meg méregdrágán akinek az a lényeg, hogy elmondhassa, hogy még a kézkréme is többezer Ft volt.

    VálaszTörlés

Facebook