Smink I a quattro másik oldala...

február 02, 2014


 


... ez annyit tesz hogy a hét közepén mutatott Essence Quattro (12 Purple day) másik oldalával, a cappuccino és bézs árnyalatokkal készített sminket láthatjátok ebben a bejegyzésben. Innen a bejegyzés sejtelmes címe, mert találóbb nem jutott eszembe.
Kérés érkezett, hogy készítsek sminket ezekkel a színekkel is mert az akkor készült  színminták nem kecsegtettek túl sok jóval. Eszembe nem jutott volna őket összepárosítani de meglepően jól sikerült a végeredmény - ami furamód inkább szürkés mint barnás -  és a színek intenzitása is jó bár ehhez nagyban hozzájárult a bázisként használt krémkorrektor. Alkalmi(bb)nak mondanám az összhatást amit én elegáns alkalomra tudok csak elképzelni magamon. A quattro-n kívül a Catrice khakitoo szemceruzáját használtam alulra és külső szemhéjon  V-alakban, az  ajkakra  pedig Lora rúzs került. Pirosítónak pedig az Alverde krémes állagú pirosítóját dobtam fel. Ja, alapnak pedig az Essence bb-je, a legsötétebb 03 árnyalat. Sok beszédnek sok az alja, beszéljenek helyettem a képek és döntsétek el Ti!


 






Felhasznált termékek

Essence bb krém (03 medium)
Catrice Camouflage krémkorrektor (020 Light beige)
Alverde krémes arcpirosító (40 Red glow)
Essence Quattro (12 Purple day)
Catrice Precision szemceruza (060 Khakitoo)
Essence Stays no matter what dúsító szempillaspirál (fekete)
Lora Classic rúzs (901)




You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Tényleg meglepően jól teljesítenek, szép smink, mondjuk én meg pont hétköznap tudnám elképzelni magamon, főleg tus nélkül. :)

    VálaszTörlés

Facebook