NOTD│ Easter or Horror Bunny?

április 19, 2014



 

Kicsit sietősre, kicsit  összecsapottra, nagyon színesre és még annál is félelmetesebbre sikerült az eredetileg  húsvéti ihletésű manikűröm.  Mi már nem tartjuk a Húsvétot, hosszú évek munkája de pár éve végre sikerült teljes mértékben kivonni magam/magunkat a húsvéti "cécó" alól, apránként leszoktattuk a locsolókat azzal, hogy a fiúk nem jártak locsolkodni és azzal, hogy Húsvétkor rendszerint a szarvasi Arborétumban vagy a szegedi Vadasparkban "ünnepeltünk" évek óta. 
Ennek ellenére nem szerettem volna kimaradni  a nyuszis-témájú körömfestésből és  hát, ez sült ki belőle: a nyuszi kicsit ijesztő, de még mindig jobban sikerült mint a többi körmöm:))) Kíváncsi voltam  a sok YT videók után sikerül e felismerhető nyuszi fejet festenem, hát.... éppenséggel kivehető de kétségtelen  inkább horrorfilmből szabadult nyuszira hasonlít mint húsvétire :))
A nyuszik és a pöttyös körmök maradnak az ünnepre de a többi minta azóta  már lekerült.

Ezzel az bájosan rémisztő nyúl úrral kívánok minden olvasómnak Kellemes Húsvéti ünnepeket ! Sok locsolót azoknak, akik szeretik  és nyugis, pihentető hosszú hétvégét azoknak akik hozzám hasonlóan idén is locsolásmentes ünnepet terveztek!!




You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook