Nyári (nagy)bevásárlás #2.

július 13, 2014






Hosszú hetek felgyülemlett szerzeményeiről készítettem egy bejegyzést mára aminek a nyári bevásárlás címet adtam mert korábban is volt egy ilyen poszt a nyárra  beszerzett újdonságokról. Ez most a 2.0. változat, mert tombol a nyár elkezdődtek a leárazások és én nem tudok ellenállni.
Csupa színes holmi következik, régóta vágyott és hirtelen felindulásból elkövetett vásárlások kincseit láthatjátok.

Moyra lakk - 440-,

Catrice bb krém - 699-, // parfümszóró 349-,

Kezdem a legfrissebbekkel azok közül is a Moyra gél hatású (Felicite) lakkjával amiről a héten olvastam a Krémesen szép az élet blogon, már akkor tudtam hogy ez a sárga lakk nekem kell.
 Az Aveo ananászos-menta tusfürdő már a Müllerben landolt a kosaramban ahova a Catrice leárazások miatt néztem be, de csak ezt a 6in1 bb krémet hoztam el egyenlőre más nem fogott meg a kínálatból. 
Egy parfümszórót is vettem, eredetileg ebayről szerettem volna de a rendelésem sajnos nem ért ide. Nem túl elegáns a műanyag borítás miatt de nem bánom csak azt hogy  egyenlőre egyik parfümömet se tudom áttölteni :S

3 pár bajszos fülbevaló 150-,

Ki nem hagyhatom ha Békéscsabára visz az utam a Kik üzletet, tudjátok a "csupa felesleges holmik" boltját, a családom szerint legalább is.  Ezúttal tényleg csupa-csupa olcsóságot vettem: bajszos fülbevalókat 150ft-ért, virágos és zöld kocka füliket 30ft-ért (!). 

virágos és zöld kocka fülbevalók 30-,


Napszemüveg 890-, // Tok - 250-,

Szőrén szálán eltűnt a mobilomhoz kapott fülhallgatóm ezért Nor hozott egy Sencor márkájú fülhallgatóval, nagyon tetszik olyan jól néz ki a fehér telómmal. Évente általában két napszemüveget "fogyasztok el" én ugyanis télen és nyáron is hordom őket. Nyáron az ilyen típusú szemüvegeket szeretem, ezt egy kínaiban vettem  plusz egy narancssárga tokot hozzá.

Sencor fülhallgató 900-,

farmer - 4200-, // illatgyertyák 112-,/db

A harmadik vagy a negyedik ruhanemű lehet ez a farmer  amit néhány héten belül beszereztem az F&F-ből, ezt teljes áron vettem, amolyan "bokalengetős"-fazon, legszívesebben egész héten ebben járnék annyira  kényelmes és jól passzol sportcipővel és magassarkúval is.
Most az f&f home részlegen gyertyák, vázák és sok más lakáskiegészítőt kiárusítanak. Rögtön be is szereztem két illatgyertyát levendula és málna illatban. 

ruha - 990-, // topok 990-,/csomag

Bővítettem a ruhatáram is egy fekete szaladgálós  zsebes kis ruhát, sajnos csak feketében volt emiatt kevésbé nyárias. Erre a fekete-sárga "akármicsodára" ( nem jut eszembe mi ezeknek a neve) a c&a-ban találtam rá 990ft-ért, még jó hogy nem vettem meg a kínaiban ahol egy darabért kértek el ugyanennyit így meg lett kettő.

big bright szemceruza kb. 600-,
Amióta megláttam a szortimentben azóta ácsingóztam az essence big bright eyes ceruza után, az érzés csak fokozódott mikor sorra érkeztek a  tesztek róla mennyire krémes, tartós és vízvonalon is megállja a helyét. A kérdés csak az volt melyik árnyalatot válasszam végül a legvilágosabb, 01nude contains carmine árnyalatra esett a választásom hogy az álmos reggeleken üdébb hatás keltsek.

B.U. heartbeat parfüm deo 1780-,

A legfrissebbeket hagytam utoljára. Igen, megint vettem  egy zárt cipőt mert tele vagyok szandállal de ilyen záporos időjárásra nem voltam felkészülve főleg miután az ugyanilyen pipellőm barnában beadta a kulcsot. Magasabb is világosabb is az előzőnél, viszont ugyanolyan kényelmes remélem tovább bírja majd mint az főleg mert dupla annyiért vettem.
 Vettem egy B.U. heartbeat parfüm dezodort is, korábban megvolt a parfüm változata is, szerettem mert  tartós. Az illat édeskés de mégis fanyar
Kevésbé érdekes a kontaktlencse folyadék és a kedvenc illatosítóm de őket is befotóztam. Aki szereti a vaníliát annak ajánlom figyelmébe a dm saját márkás vanilla exotic illatosítót  csak 299ft de nagyon tartós és fincsi vaníliás süti illata van. 
Rossmannban találtam leárazott tupirfésűt, ha még ebben az életemben eljutok fodrászhoz és megszabadulok a hosszú fürtöktől a fejemen talán még hasznát is veszem. 




Végül a kakukktojás amit nem magamnak vettem hanem Nortól kaptam. Az egyik fele nálam a másik nála. Olyan romantikus Szerelmem van mintha csak pár hónapja élnénk együtt:)

Miket vettetek mostanában? (link is jöhet)

You Might Also Like

9 hozzászólás

  1. A Catrice BB nem rossz (bár a Garnier szerintem simán veri). Ám találtam ezeknél is jobbat mostanában. Lesz róla nemsokára teszt. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsivá tettél, várom a tesztet!:)

      Törlés
  2. A Moyra lakk tényleg nagyon szuper, én is múlt héten vásároltam meg, csodás színe van!

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye hogy ugye?!! :) Szép a színe, jó a fedése egyedül az ecsetéért nem vagyok oda de ennyi még belefér.

      Törlés
  3. Tök jól néz ki a cipellő. :) Aveo tusit még nem próbáltam, de erre az ananászosra kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Az Aveo tusfürdők nagyjából mint a Balea minőségben és árban is. Én valamiért inkább a Balea felé húzok de igazából egyre megy...

      Törlés
  4. Jó kis dolgokat szereztél be :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik az a cipő, a BB krém tesztjére kíváncsi lennék.
    A kulcstartó tök cuki, nekünk is vannak ilyen közös kulcstartóink a párommal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Tesztelés alatt a bb krém ha minden úgy alakul ahogy elterveztem hétvégén érkezik a teszt róla.

      Törlés

Facebook