Kedvencek │Január '15

február 02, 2015


Decemberben elmaradtak a havi kedvencek, helyette az éves kedvenceket mutattam meg de hétvégén körbejártam a lakást és kiválogattam azokat a termékeket amiket a legtöbbször használtam az elmúlt hónapban. 
Úttörő leszek és azt mondom, a január baromi lassan telt (!) Nem tudom miért, annyira nem volt rossz hónap. Már nagyon-nagyon vártam a februárt, izgatott vagyok mert februárban kiderül költözzünk e tavasszal és egyéb más fronton is fejlemények várhatók. Szóval izgi lesz ez a hónap de addig is itt vannak az elmúlt hónap leggyakrabban használt termékeit.


 



 Lovely Blush me Baby bronzosító és púder │Ezt a bronzosítót csak pár hete használom de már nem cserélném le semmiért pedig a méltán népszerű NYC Smooth Skin bronzer is készleten van itthon. Nem mondom, hogy ez jobb mint az de egy összehasonlító bejegyzést megérne és nagy különbségeket nem igazán lehetne felfedezni. Gyorsan fogy pedig nem kell sok belőle mert kellőn  pigmentált csak porzik így több megy kárba. A púdert belőle csak egyszer próbáltam, nincs szükségem púderre ezért nem is igazán tudom milyen elvárásaim lehetnének vele szemben.

Lovely Nude Make up paletta │ Pannitól kapott paletta a reggeli rutin kihagyhatatlan termékévé avanzsálódott. 31 napból minimum 25 reggelen ezzel sminkeltem és nem túlzok. A matt színek elég gyengék de a szaténosabb színek ( diszkréten csillogóak) egészen pigmentáltak és alig porolnak. A tartósságuk nem a legjobb, de drogériás szemhéjfestékekhez képest szerintem egyáltalán nem botrányos.

 


Catrice PhotoFinish folyékony alapozó │ Januárban csak ezt használtam pedig a kezdetek kezdetén nem  fűztem nagy reményeket hozzá. A fényvédő hiányát még mindig óriás balgaságnak ítélem egy alapozónál de az árnyalat, a könnyű kezelhetősége  némiképp kárpótol érte.

Rival de Loop Young fekete szemceruza │ Mikor megvettem úgy gondoltam a nagy  népszerűség miatt ami a dekorkozmetikumok miatt övezi most a Rival de Loop márkát írok erről a ceruzáról de  semmi nincs benne ami miatt megérne egy külön bejegyzést. Szívesebben nyúlok/nyúlnék a Maybelline MasterSmokey szemcerkámért mint ezért de az túl gyorsan fogy ezért maradok inkább ennél. Olyan fura, kicsit a zsírkrétára emlékeztet és nemcsak a külleme miatt az állaga is olyan zsíros. Ettől független januárban a nude paletta mellé vagy csak önmagában egyszerű szemhéjtus-szájfény sminkekhez ezt használtam a legtöbbet.

 Balea  50's forever bőrápolókrém édes cseresznyeillattal │  Éppen egy hónapja tesztelgetem, egy első benyomásos bejegyzés már született is róla. A véleményem változatlan: jó és tartós illat, átlag alatti ápolás amolyan "egynek elmegy" kategória. Amiért kedvenc lett az a tartós cseresznye illat, az irodában használtam kézkrémként és néha a száraz foltok hidratálásra napközben.


Himalaya Herbals Age Defying kézkrém  │ Erről a kézkrémről mindenképp szeretnék írni bővebben, november óta használom és érezhetően puhává, konkrétan selymessé varázsolja a kezeimet. Az illata elég megosztó, a környezetemben leginkább a férfiak nem tudják tolerálni a fura illatát. Tényleg érdekes de megszokás kérdése ráadásul amit a kezeimmel művel az felbecsülhetetlen.

Essence Nail art Express lakkszárító csepp│  A legnagyobb felfedezésként könyvelem el ezt a lakkszárítót, egyszerűen szuper. Próbáltam már spray változatot ami ehhez képest nagy nulla. Pillanatok alatt szárít akár több réteg lakkot is, ráadásul egy fényes fedőréteget is képez a lakk felett.    

Essence gél hatású fedőlakk │ Igazából erre már nem lenne szükség mert előbbi lakkszárító nyújtotta fényes finish-től is befejezett lenne a manikűr. Egyenlőre még tesztelés alatt ez a gél finish-t kínáló fedőlakk de engem még nem győzött meg teljesen pedig minden alkalommal használtam januárban.

 



 Police EDT │ Anyutól kapott karácsonyi ajándékok egyike. Viszonylag sok parfümöt kaptam decemberben, de a tartóssága miatt ez a kedvencem. Ha reggel befújom magam egészen késő délutánig érzem magamon. Olykor a sálamra is szoktam fújni, napokon át érezni az édeskés illatát.

Genova karóra│Szegény ebay-en szerzett órácskám jobb napokat is látott már. Alig hogy megbarátkoztam a színével már meg is kell válnom tőle. Egyszer csak elengedte magát a láncszám és a földön végezte és betört a számlap. Rövidke ideig tartott a kapcsolatunk mégis a szívemhez nőtt ezért nem is volt kérdés hogy itt a helye. Egyébként biztosra veszem hogy ha nem kell szemet kivetetnem belőle akkor simán bírta volna a strapát.  (azóta már megérkezett az új, gold rose árnyalatú utánpótlás ha lehet őt még jobban szeretem de róla majd később)

H&M Ujjpercgyűrűk │Rengetegszer hordtam januárban főleg a két legvastagabb gyűrűt, ami meg is látszik rajtuk. Alig egy hónapja vettem őket és már kezd kopni a felülete. Mindegy, ezek ilyenek hordom amíg lehet mert ez most úgy is olyan menő :)

Remington kúpvas │ És hát a legnagyobb kedvenc a hihetetlen akciósan beszerzett kúpvasam. Amellett hogy ezer forintért sikerült hozzájutni ami már önmagában is szenzációnak számít emellett még igazán tartós hullámokat is  tudok vele készíteni  ami az én formázhatatlan hajamat ismerve kész csoda. A fésű hasznavehetetlen, de kit érdekel?!








You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook