Haul │ Glamour szerzemények 2015 tavasz

április 16, 2015







A mesei hetes szám jellemzi a múlt heti "glamourozgatásomat" és a diadalittas siker íze hogy sikerült mindent beszerezni de csak és kizárólag olyat ami a listán volt. Semmi felesleges, semmi elcsábulás. Most nem is mentünk át Szegedre, dm és f&f kupont itthon is be tudtam váltani. Apropó dm! Virtuális vállveregetés jár a dm-nek amiért már tavaly ősszel (is) kitalálta a kupon csereberélés lehetőségét.


Nálunk szerencsére kulturált volt a cserebere és úgy általában a vásárlás is leszámítva 1-2 nőszemélyt akiknek nyilván minden lakkot, szempillaspirált és rúzst ki kell próbálni aztán pedig egy új, bontatlan terméket a kosarukba tenni de ezen én már nem vagyok hajlandó bosszankodni. Nehogy már holmi ismeretlen elrontsa a kuponos vásárlások piros betűs ünnepét!!!
Ami felfoghatatlan számomra hogy nem is fiatal lányok nyitogatták a tubusokat hanem az idősebb, 30+ korosztály ami így még elkeserítőbb jelenség. Csak reménykedem hogy a spirál amit vettem nem esett áldozatául az ámokfutásnak....


 
 






Perfect Mousse 750 praliné árnyalatban 1490-, (-50%)│Az első hajfesték volt amit kipróbáltam és kis kitérő után - és mert  más márkák szép világos barna árnyalatokat nem gyártanak - visszatértem hozzá. A hab állagnak köszönhetően sokkal egyszerűbb a hajfestés ráadásul ezerszer tovább bírja a hajamban mint a télen használt Casting Creme Gloss spicy chocolate árnyalata ami még a negyedik mosásnál is ereszti a színét.


Maybelline Lasting drama szemhéjtus (02 brown)  2399-, (-50%)│Tusvonal húzásban irtó gyenge vagyok, mondatnám extra béna. Azt remélem ezzel a krémes tussal majd egyszerűbb lesz és nekem is sikerül vállalható tust húzni. Végül a Rimmel helyett erre eset a választás mert erről jóval több pozitív véleményt olvastam. Egyenlőre gyakorlom a precíz felvitelt de van remény:)

 
2399-, (-50%) Rimmel Extra Super Lash 101 black blak 1099-, (-50%)│ A Rimmel kupont inkább a kedvenc spirálomra használtam el ami eredeti áron is nevetségesen olcsó alig egy ezres. Extra hosszú pillákat csinál bár nem göndörít de szerencsére nem szögegyenes pilláim vannak szóval ez nem gond.


Astor EyeArtist kajal szemceruza 08 Earth summer  1699-,  (-50%)│ Kicsit benéztem mert szentül meg voltam győződve hogy ez a szemceruza 599,-ért van kitéve és ugye bár akciós termékre is használható a kupon. Mivel az esedékes bevásárlással együtt tudtam le kuponozást is ezért csak itthon esett le hogy ez bizony 1699,- volt teljes áron. :( 
Úgy hogy ajánlom neki hogy nagyon-nagyon szuper legyen!!!




Loreal BB skin perfection BB krém (világos bőrre)    2899-, (-25%)│ A szérum már meg volt, hidratálóra nincs szükségem ( jelenleg is L'oreal van itthon és elégedett vagyok vele) így maradt a színezett hidratáló amire beruházhattam. Egyik reggel kipróbáltam de felvitel után azonnal annyira csípte az arcomat mint még soha egy arcra való termék se (!) Nem tudom miért mindenesetre azóta nem volt kedvem hozzá, azért még adok neki egy esélyt mert az nem lehet hogy a szérummal semmi gond a bb-től meg ég az arcbőröm. 



Lovely  NUDE körömlakk (Nr.3.)   kb. 400-,  (-20%)│Körömfestésemet a végletek jellemzik idén tavasszal: vagy brutál színes vagy abszolút nude amiből kifogyóban van a készlet. A Lovely megújult Nude kollekciójából választottam egy sápadt árnyalatot aminek a fedőképessége minimum három rétegnél kezdődik szerintem de  egyenlőre még nem próbáltam. Akciós volt egyébként ezért a Glamour kupont nem lehetett összevonni vele de így nagyon jó áron szereztem be.


F&F fekete nadrág  3999-,  (-20%) │Nem volt idő nyugodtan szétnéznem  az f&f részlegen (kifogytunk a falfestékből és csak azért ugrottunk be a Tesco-ba), volt 10 percem lecsekkolni a nadrág felhozatalt és még próbálni is. Egy nyűgös pasival a vásárlás nem olyan happy ezt biztos tapasztaltátok már. 
Végül is jó választás volt ez a fekete skinny jeggings vagy mi a neve?! Annyira hogy eldöntöttem kék színben is kell!


DIY Ékszertartó │Munkatársaktól kaptam ajándékba ezt a szuper klassz fülbevalótartót. Pont beillik az ékszeres sarkom több relikviái közé. Színben is tökéletesen passzol hozzám és hát az ötlet hogy egy bizsumániás lánynak ékszertartó adjunk ajándékba dicséretes annyi szent! :D

You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Vicces én így Glamour-napok után gondolkodtam azon, hogy le kéne cserélnem a Manhattan-es fekete és a Catrice-es barna zselés tusomat. Valószínűleg a következő shopping napokkal ez is meg fog történni és szerintem én is a Maybelline-re fogok szavazni. :)

    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/04/szerzemenyek-glamour-napok-es-anti.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És amúgy milyen a Manhattan zselés tusa? Nekem mostanában nagyon tetszenek a márka termékei eddig kerültem de egy szempillaspirál és egy 2in1 korrektornak köszönhetően megtetszett a márka.

      Törlés
  2. A szérumban és a BB-ben más összetevők vannak és épp ezért lehet, hogy a BB-re érzékeny a bőröd.

    Klassz dolgokat vettél, a Maybelline tust én nagyon szeretem. A hajfesték viszont nem jött be, nekem egy az egyben ledobta a hajam, pedig talán másfél árnyalattal volt sötétebb szín mint az eredeti színem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért még teszek egy próbát a bb-vel hátha... Érdekes az én hajam a Casting Creme Gloss-t nem szereti és ereszti rendesen a színét hetekkel a festés után is. Gáz!:(

      Törlés
  3. Jó kis dolgokat szereztél be :) Én csak egy cipőt, egy napszemüveget és egy arckrémet vettem és ennyi :D

    VálaszTörlés

Facebook