NOTD │Green Grass

június 07, 2015






A színes és nude lakkozás ezen a nyáron nálam egyformán trendi ahogy a Rimmel lakkok összes Rita Ora inspirálta árnyalata is. Főleg mióta megkaptam életem első O.P.I. lakkját ami hihetetlen mekkora csalódás volt (!) Így nézve még inkább oda vagyok a 60 seconds lakkokért, ahogy ezért a rain rain go away árnyalatért is. 

Alapjaiban a nude vonalat képviseli mégis megtalálható benne némi szürkés beütés egy leheletnyi lilás tónussal. Gyakorlatilag ahányszor ránézek annyi arcát mutatja. A krémességről, az időtálló tartósságáról,  fedőképességéről már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben. Egyszerűen álomszerű lakkról van szó, kérem szépen! Nude lakkok terén most egészen jól állok, az elmúlt hetekben kettőt is felfedeztem magamnak.

Amikor viszont a natúr színeknél különlegesebbre vágyom akkor veszem elő például a durván fűzöld vagy engem inkább levelibékára emlékeztető Anny lakkomat. Meglehetősen intenzív és feltűnő, egy teljes manikűrt nem mernék elkészíteni vele de egy-egy körmön még bevállalom. Két rétegben teljes a fedése, nem olyan krémes a finish-e mint a Rimmel lakkoké de könnyű vele dolgozni még ha az ecsete túl vékony és kissé kusza is az előbbihez képest.Tartóssága nem kiemelkedő, nagyjából 2nap után a körömvégeken már látványos a kopás alapozás, szárítócseppek és zselés fedőlakk használatát követően is.


Legközelebb körmös bejegyzésben az  első O.P.I. lakkom  csúfos leszereplésével érkezem majd, addig is mondjátok meg; hát nem szép mindkét lakk krémszerű és tükörfényes végeredménye? (hozzáteszem: a képek készítésekor még nem volt rajtuk az Essence zselés fedőlakkja)

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Úgy tetszik nekem ez a zöld lakk. Valamiért vonzódom a már rondának mondható zöldek iránt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam már ennél rondább zöldet is :D Ez a zöld szerintem nem olyan vészes de önmagában túl sok(k) lenne

      Törlés

Facebook