Márkafókusz│A h&m és az ő szépségvonala

szeptember 19, 2015

A minap rátaláltam a h&m beauty vonalára a webshopban és hát mi tagadás néhány termék igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Ruhafronton nem én vagyok a  h&m célközönsége: egy basic fehér pólón és egy fekete cicanadrágot leszámítva talán mást sosem választottam tőlük az itthoni kínálatból. Használtruha üzletben néha találok ígéretes darabokat de azok mintha teljesen más anyagból készülnének mint az itthon kaphatóak de azokat is többnyire csak játszós ruhának vagy pizsinek használom.
Számomra már túl basic a kínálat, hogy az elszabott méretekről már ne is beszéljünk, - habár pozitív, hogy agyon díszített, csicsás holmi nem jellemző a kínálatban. Az anyagminőség általában borzalmas, néhány mosás után már bolyhosak vagy kinyúlnak egyszóval a márka ruhakollekciói nem nekem készülnek.


És hogy valami pozitív kicsengése is legyen a mai bejegyzésnek....


Az ékszerkínálatuk eddig is,  és most már a beauty vonal is Nikinek való, legalább is úgy tűnik! Összeollóztam néhányat az augusztus óta kapható kínálatból azokat amik felkeltették az figyelmemet. Leginkább a vaddisznósörtés hajkefére fáj a fogam, nem kifejezetten a vaddisznósörte kíméletessége miatt sokkal inkább a kefe remélhetőleg valóban dúsító hatása miatt.  Íme a lista az ígéretesnek tűnő termékekkel:







1. Arcmaszk száraz bőrre│799-, (link)
2. Testradír│1290 (link)
3. Alapozó-,és pirosítóecset │1790-, (link)
4. Krémes rúzs│2990-, (link)
5. Hajkefe│1490-, (link)
6Szemhéjfesték│1490-, (link)
7. Bronzosító│1990-, (link)


1. KÓKUSZVÍZ Kókuszvizes maszk gazdag kakaóvajjal és sheavajjal, amely hidratálttá és puhává teszi a bőrödet.

2. Kíméletes bőrradír álomszerű liliomfa és rózsa illattal, amely amely a gyengéden radírozó rizs- és olajbogyó szemcsékkel simává teszi a bőrt. 250 ml. Használata: fürdés vagy zuhanyozás közben gyengéden masszírozd a bőrre, majd öblítsd le alaposan.

 3. A kétvégű ecset egyik végével felviheted és eldolgozatod a folyékony vagy krémes alapozót, a másikkal felviheted a púdert, pirosítót és bronzosítót. Szintetikus szőrből készült.

4. A gazdag, krémes formula közepes fedést, könnyű felvitelt tesz lehetővé, így egyetlen mozdulattal telt ajkakat kapunk. Kitűnően pigmentált színek közül választhatunk kedvünk szerint. 
 
5. Hajkefe nejlon- és vaddisznósörtével, amely kiváló a haj dúsabbá tételéhez, a frizura formázásához. A kíméletes vaddisznősörte fényt ad és segít megelőzni a haj töredezettségét.

6. Gyönyörű krémes szemfesték habos textúrával, tiszta, intenzív színekben. Gyorsan szárad, a felvitele egyszerű. 4,5 ml. Használata: ecsetet vagy az ujjbegyedet használva vidd fel a szemhéjadra, majd satírozd el a kívánt hatás eléréséig. Szemhéjalapozó felett a színek élénkebbek és tartósabbak lesznek.
7. Könnyed, selymes, por állagú bronzosító matt és fényes verzióban. Használhatod kontúrozásra, árnyékolásra vagy az extra fénnyel kiemelheted a barnaságodat.
  



Mit szóltok a h&m beauty vonalához? És úgy általában a h&m minőséghez?

You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Még nem próbáltam ki egy kozmetikumot se tőlük, de a hajegyenesítő balzsamot és ezt az arcmaszkot is szívesen kipróbálnám, de kicsit sokallom az árát. :/

    VálaszTörlés

Facebook