NOTD│ Télapónak szeretettel!

december 05, 2015



Korábban megpróbálkoztam "különlegesebb" körömdíszítéssel is a Télapó tiszteletére idén viszont  hagyományosabb körömfestésnél maradtam az idő rövidsége de legfőképp az alkalom miatt ami idén egy  a hivatali Mikulás-parti volt ide ugyanis kevésbé illő lett volna a korábban bemutatott "Miki-mani".




Egyszerű, gyors, a színösszeállítás miatt viszont a karácsonyi időszak klasszik körömfestései közé tartozik és bár a kép készítésekor már 2 napja viseltem - így néhány helyen már kicsit megadta magát a lakkozás - azért talán még így is megéri megmutatnom, hátha valakire inspiráló hatással lesz.




A felhasznált lakkok közül naná, hogy ebben az esetben sem maradhat ki egy Rimmel lakk; ez esetben a double decker red árnyalat. A valaha volt legjobb (tej)fehér lakk, a Lovely-tól és néhány évvel ezelőtt slágerterméknek számító Snow Dust homok lakkok közül az arany változat szintén a ettől a  márkától.
Alapnak mint mindig most is az Essence 6in1  nail candies lakkot használtam. A Rimmel most is mint mindig tartósság tekintetében a legjobb az összes közül, fedőlakk nélkül is tükörfényű. A homok lakk a középső ujjakon jól bírja ellenben a pöttyként a gyűrűsujjon kissé viharvert a második napra.



Ti szoktatok tematikus körömfestéssel készülni az ünnepekre? Milyen manikűrrel készültök idén?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook