Üresjárat #17.

december 10, 2015


Túl fárasztó nap volt a mai, ahhoz hogy hosszan ecseteljem a mai bejegyzés miértjét.  Ma mellébeszélés nélkül belecsapok a közepébe és hozom az aktuális üres flakonokat és a konklúziót.


JimJams pórustisztító tapasz│Ha még nem unnátok, íme a 333. epizódja ennek a tapasznak. Már az előző,sőt azt azt megelőző üres flakonos bejegyzésben is szerepelt. A hatása időről időre gyengébb, szerintem a benedvesítésnél szúrom el és túl sok víz kerül a tapaszra vagy nem tudom de mégis megveszem újra meg újra, mert még mindig ez a leghatásosabb ár-érték arányban. A már  ezerszer linkelt teszt róla itt.

L'oreal Skin Perfection bb krém│Az első találkozás nem sült el túl jól, első használatkor enyhén csípte az arcbőrömet. Akkor egyszer és többé sosem. Végül is nem volt rossz, gyenge fedése és egy csöppnyi pórusösszehúzó hatásnak örültem volna ha már ezzel ámítanak.Összességében a legdrágább és leggyengébben teljesítő bb amivel dolgom volt mostanában.

Maybelline Colossal Volum Express szempillaspirál│Duci keféje engem leginkább az Essence get Big Lashes! spirálra emlékeztetett de hatékonyságban de azt azért nem sikerült felülmúlnia. Nekem valahogy az jobban ívelt és dúsított.  Képeket róla itt találtok.

Nivea 2in1 express sampon│Kifogytam a samponból és ezt hozta Nor a boltból, csak úgy random. Nem volt rossz, de magamtól biztosan nem vettem volna le a polcról. Olyan semmilyen.

Balea Mogyis testvaj│ Isteni, mennyei, nyálcsorgató....ha ennél bővebben is érdekel a nutellás testvaj kattanj ide  mert bizony év elején szerepelt már a blogon! Bizony, március óta használgattam és tegnap fogyott ki végérvényesen. Jó persze, nyáron nem igazán volt használatban de akkor is sokáig bírta.

Isana száraz sampon│ Most ismerkedem a Batiste változattal de egyenlőre nem érzem hogy nekem ezek után csak és kizárólag Batiste kell vennem. Szerintem az Isana is van olyan hatásos, vagy talán még jobb is. Plusz mellette szól még a kedvező ár és hogy nincs "hajlakk-hatás"

Pantene keratin regeneráló hajolaj│ Tavaly nyári kedvencek közt is szerepelt azóta használtam amolyan kúraszerűen. Az illatát imádtam és azt is ahogy puhította a hajvégeket. Sokáig kitartott és szívesen újravásárolnám.

Softab Gránátalma mélykondícionáló hajpakolás száraz és festett hajra│Talán már tudjátok, hogy a legjobban bevált és legtöbbször újravásárolt hajpakolás/hajbalzsam számomra a Kallos Placentás változat. Olcsó és ennek ellenére felveszi a versenyt (esetemben túl is szárnyalja) a drágább márkák hasonló termékeit. Nyár végén viszont rátaláltam erre a száraz és festett hajra való tégelyes  kondicionálóra ami árban ugyan drágább mint az említett Kallos de ugyanolyan könnyen kezelhető, fényesen sima és puha lett tőle a hajam. Az egyetlen szépséghibája, hogy végkiárusításon sikerült lecsapni rá, kvázi már beszerezhetetlen ez a száraz hajra való változat. De ha Ti láttok valahol mindenképp tegyetek vele egy próbát és vegyetek belőle nekem is!!!!!


Garnier Pure Matt-Brusher│ Atyaég! Ez a termék először a 2014 márciusi kedvencek közt szerepelt azaz nem mai darab, épp ideje volt búcsút vennünk egymástól. Réges régóta már csak áll a polcon valamiért nem volt szívem megválni tőle mert fénykorában nagyon szerettem.

baba kakukkfű-teafa folyékony szappan│Fura volt megszokni ezt a markáns, leginkább férfi kölnire hajazó illatot de hamar megszoktam, sőt megszerettem. Akciósan jutottam hozzá októberben, de mai fejjel az eredeti árát is megadnám érte.

Palmolive feel good tusfürdő│Hihetetlen, hogy ezekről a tusikról még mindig nem írtam semmit pedig már  legalább a negyedik tubussal fogyott ki!! Talán ez jött be a legkevésbé; neroli, frangipani és mangó. Nem a legkedvesebb párosítás, de iszonyú tartós a bőrön ez is mint a többi. Amúgy eszméletlen mekkora árkülönbséggel árulják őket: Rossmannban többször is belefutottam már 350ft-ért, a dm-ben, Sparban pedig 550ft körüli áron kapható.

Bourjois Bio Detox Organic golyós korrektor│Szintén még az archaikus korból rám rohadt maradt termék, bár ennek már akkor is rossz illata volt amikor megvettem ezelőtt 2 évvel(!) De nyugalom, kb. abban az évben használtam utoljára amikor ebben a bejegyzésben szerepelt. Ennyi idő távlatából már nem is tudok mit írni róla, csak arra emlékszem hogy a fémgolyós adagoló sokkal többet ért mint maga a korrektor.

Rimmel Match Perfection korrektor és highlighter│Időről-időre megpróbálkozom az ilyen kiszerelésű korrektorokkal, aztán rájövök hogy ezek még mindig nem praktikusak számomra. Maga a korrektor árnyalatban, állagban és fedésben is jól teljesített - ahogy azt ebben a tesztben is láthatjátok - csak a csomagolása lenne más! Hogy hogy lehet valami kiemelő és korrektor egyben az számomra a mai napig rejtély, de mindegy is!

YR magnólia tusfürdő│Újításként nekifutottam a sokak által kedvelt magnólia illatnak ebből a tusfürdőből, de nálam (ahogy sejtettem is) nem aratott akkora sikert. Konkrétan egyáltalán nem nyerte el a tetszésem, a virágos illatok nem nekem valóak. Maradok a brazil kávénál és a floridai grapefruit-nál.

Balea Med arctisztító│Szintén a jó vélemények hatására próbálkoztam meg vele, de nekem az első pár alkalommal csípte, szörnyen csípte az arcomat. Miért? Erre azóta próbálok rájönni, szóval az első találkozás felejthetetlen volt, csak épp nem a jó értelemben. Végül is elhasználtam, de ez a kategória - érzékeny bőr ide vagy oda - számomra túlságosan jellegtelen. Nekem kell, hogy érezzem "ahogy megtisztul az arcom" a szennyeződéstől....és ezzel a termékkel ezt sajnos nem éreztem.

babydream törlőkendő│Nem az első, és nem is az utolsó darab. Babás dolgok közül a babydream törlőket jobban kedvelem viszont babasampon közül nálam a babylove a nyerő.

BestView kontaktlencsefolyadék│Rossmann saját márkás, szeretem de nem jobban mint a dm hasonló termékét. Egykutya, hasonló árfekvés talán annyi, hogy a Rossmann változat kis kiszerelésben is kapható.

La Rocher-Posay Hidralegere krém│Egy korábbi bejegyzésben volt már szó többek közt erről a krémről. Jó volt, de újravenni egyenlőre nem fogom.

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook